Tuotteet

Laadukkaat kipsi- ja betonituotteemme

Kaikki tuotteet valmistetaan käsityönä Raision toimipaikassamme. Mikäli et löydä laajasta valikoimastamme juuri toivomaasi tuotetta, niin voimme tehdä sellaisen sinulle mittatilaustyönä. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Kattolistoilla yksilöit kotisi ilmeen

Kattolistat

Kipsiset kattolistat sopivat niin puu- kuin kivirunkoiseen taloon. Kattolistat yksilöivät kotisi ilmeen ja tuovat sisustukseen viimeistellyn lopputuloksen.

Kattolistat kipsistä
Jalkalistat kipsistä

Jalkalista erityisen kovasta kipsistä

Jalkalistat

Jalkalistavalikoimasta löytyy kolmea eri vaihtoehtoa sekä tyylisuuntaa. Jalkalistat valmistetaan erityisen kovasta kipsistä, eivätkä ole näin iskuille herkkiä.

Laaja rosettivalikoima

Rosetit

Rosettivalikoimamme on hyvin laaja ja mallistosta löytyy vaihtoehtoja modernista tyylistä koristeellisempaan sisustamiseen. Rosetit sopiva kaikkien sisäkattomateriaalien kanssa ja ovat helposti asennettavissa.

Rosetit kipsistä
Koristelistat kipsistä

Vain mielikuvitus on rajana

Koristelistat

Koristelistoilla voidaan tehdä asuntoihin seinäpeilejä, kattopeilejä, ovi- ja ikkunalistoituksia, vain rohkeus ja mielikuvitus on rajana asuntosi ilmeen viimeistelyssä.

Julkisivujen kruunaaja

Konsolit

Konsolit sopivat kattolistojen päätöskoristeiksi, välikoristeiksi, oviaukkojen koristeiksi tai julkisivujen kruunaajaksi.

Konsolit kipsistä
Sisustustuotteet kipsistä

Viimeistele kotisi ilme sisustuskoristeella

Sisustustuotteet

Sisustuskoristeiden laajasta valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi tuotteen seinä ja kattopintojen koristeluun, oviaukkojen viimeistelyyn tai julkisivuun tuomaan kaivattua ilmettä.

Takkamanttelit toiveidesi mukaan

Takkamanttelit

Takkamanttelit voi asentaa kaikentyyppisiin takkarakenteisiin. Valmistamme takkamanttelit juuri sinun toiveidesi mukaan yksilöllisillä mitoilla jotta lopputulos on juuri toiveidesi mukainen.

Takkamanttelit
Pylväskoristeet

Betonista ja kipsistä

Pylväät ja pilarit

Valmistamme pylväitä niin kipsistä kuin betonista sisä- ja ulkotiloihin. Pylväillä voidaan verhoilla esimerkiksi terästolpat ja puupilarit. Pylväät ovat lähtökohtaisesti rakenteeltaan onttoja, joten erinäiset rakennustekniset ratkaisut voidaan piilottaa pylväiden sisään.

Tuotteet Suomen sääoloihin

Betonituotteet

Betonista valmistetut tuotteemme ovat tehty kestämään Suomessa sääolosuhteita jolloin tuote on pitkäikäinen.

Betonituotteet

Tutustu yritykseemme

Palvelemme niin yksityishenkilöitä, rakennusalalla toimivia yrityksiä sekä laivateollisuuden parissa toimivia hankkijoita. Palveluihin kuuluu myös asennustyöt kohteissa.